onsdag 3. februar 2010

Lenge siden sist!


For de som ikke trodde hunder likte bur, og hvis de gjorde det skulle det vært stort? Jeg kan bevise det motsatte. I dag har det vært en slapp dag både for eiere og hunder. Og har ikke Emil&Fanta knurret ut igjennom vinduet så har de liggi i buret til Emil. *bildet* De er jo bare verdens søteste søsken.

Rundt 12 tiden på morgonen om jeg ikke har stått opp pleier Emil og si i fra at "nååå mamma må du stååå oppppp! mase*mase*mase!"-piping. Men i går tili, klokken 09 var det en litt mer "maaammmmmaaaa.. Det har skjedd et litet uhell i sengen min"-piping, så da var det å hoppe ut av sengen og se hva som hadde skjedd. Selvom han hadde vært på kveldstur sto lillegutten oppi tiss :( Da var det rett inn i dusjen med 2 shamopneringer, for å tørke og så skifte på buret.
Morro..

Nå er det jo bare helt utrolig mye snø ute, og man skulle trodd hundene lever for snøen. Det er om å gjøre å grave seg leeengst ned med snuten og rulle seg litt rundt. Og gud så morro det er å løpe for å så ta snøen de løper opp. Kaldt, neeehei, hvem sier noe om det? De er jo til og med søte når de skal gjøre i fra seg, for da er det om å gjøre å finne det perfekte sted, høyest opp på en brøytekant, og gå rundt seg selv 10 ganger, for å såå kaaanskje sette seg ned?! Tisse har ikke Emil tid til, så han tisser samtidig som han bytter bein og går bortover.. Morroklumpen ;)

Nå ligger begge hundene og sover, ei lita snute på gulvet og en krølltopp i sofakroken. Far i huset har brent ostesmørrbrød i ovnen, så her dufter det ristet brød <3

snart 24 dager igjen av februar, og da kan men vel snart si at det er vår?!

For gleder ikke hundene seg, så gjør vi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar